29 augustus 2017: Stichting Beer impuls geeft Masterclass Letselschade aan studenten Rijksuniversiteit Groningen

Stichting Beer impuls is in 2014 opgericht om ondersteuning te bieden aan slachtofferbelangen en goede doelen die daarmee zijn verbonden. Ook stimuleert de stichting de ontwikkeling van jong talent op het gebied van rechtshulp aan slachtoffers van personenschade.

In dat verband wil de stichting ook het onderwijs op het gebied van rechtshulp aan slachtoffers bevorderen. De stichting schrijft daartoe onder andere ieder jaar een landelijke scriptieprijs uit op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en personenschade. Daarnaast geeft Stichting Beer impuls zelf onderwijs op academisch niveau, onder andere in de vorm van gastcolleges.

Op 4 en 5 september geven John Beer, Marco Zwagerman en Veeru Mewa namens de stichting, in samenspraak met de Vakgroep Privaatrecht van de Rijksuniversiteit Groningen, een Masterclass Letselschade op het gebied van medische aansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij vliegrampen. Prof. mr. dr. Albert Verheij (Rijksuniversiteit Groningen) zal een bijdrage leveren over het leerstuk van eigen schuld. Er zullen ook praktijkgerichte pleitoefeningen worden gehouden met de deelnemende studenten en er is ruimte voor discussie over de onderwerpen die ter sprake komen.

Voor vragen over deze masterclass of over Stichting Beer impuls, kunt u mailen naar: info@beerimpuls.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*