Nieuwe scriptieprijsvraag uitgeschreven

Stichting Beer impuls stimuleert de ontwikkeling van jong talent met belangstelling voor het aansprakelijkheidsrecht en personenschade. In dat kader schrijft de stichting onder andere jaarlijks een landelijke scriptieprijs uit, waarbij diverse vakgroepen op dit rechtsgebied de beste scriptie van hun studenten kunnen aanleveren.

Nadat op 6 juni jl. Kirsten Maes en het Molengraaff Instituut van de Universiteit Utrecht de ‘scriptieprijs 2015’ van Stichting Beer impuls in ontvangst namen, is het tijd voor het uitschrijven van een nieuwe scriptieprijs voor de beste scriptie van 2016. De vakgroepen zijn inmiddels aangeschreven en krijgen tot 30 december 2016 de tijd om de beste scriptie van hun studenten mee te laten dingen naar deze prijs. Per vakgroep kan één scriptie worden aangeleverd.  

Ook dit jaar zal de jury bestaan uit: prof. mr. C.C. van Dam, mr. F.Th. Kremer en mr. J.M. Beer. Inzendingen worden beoordeeld op relevantie voor de positie van het slachtoffer, taalvaardigheid, originaliteit en vernieuwende inzichten.

De prijs zal in de loop van 2017 worden uitgereikt. Voor meer informatie over de prijsuitreiking op
6 juni jl., zie dit persbericht.

Voor meer informatie over deze scriptieprijs en Stichting Beer impuls kunt u contact opnemen met info@beerimpuls.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*