PERSBERICHT

Stichting Beer impuls schrijft voor het derde jaar op rij een landelijke scriptieprijs uit.

Stichting Beer impuls stimuleert de ontwikkeling van jong talent met belangstelling voor personenschade en aansprakelijkheidsrecht. In dat kader schrijft de stichting onder andere jaarlijks een landelijke scriptieprijs uit, waarbij diverse vakgroepen op dit rechtsgebied de beste scriptie van hun studenten kunnen aanleveren.

Stichting Beer impuls bestaat inmiddels alweer drie jaar en er is een groeiende belangstelling en enthousiasme rond deze jaarlijkse scriptieprijs, zowel binnen de academische wereld als daarbuiten. Met deze scriptieprijs, maar ook met het geven van gastcolleges en masterclasses, hoopt de stichting bij te dragen aan de ontwikkeling van jong talent op het gebied van rechtshulp aan slachtoffers van personenschade.

Nadat op 15 juni jl. ChiChi de Haan en de Vakgroep Privaatrecht van de Universiteit van Amsterdam de ‘scriptieprijs 2016’ van Stichting Beer impuls in ontvangst namen, is er opnieuw een scriptieprijs uitgeschreven voor de beste scriptie van 2017. De vakgroepen zijn inmiddels aangeschreven en krijgen tot 29 december 2017 de tijd om de beste scriptie van hun studenten mee te laten dingen naar deze prijs. Per vakgroep kan één scriptie worden aangeleverd.

Ook dit jaar zal de jury bestaan uit: prof. mr. C.C. van Dam, mr. F.Th. Kremer en mr. J.M. Beer. Inzendingen worden beoordeeld op relevantie voor de positie van het slachtoffer, taalvaardigheid, originaliteit en vernieuwende inzichten.

Voor meer informatie over deze scriptieprijs en Stichting Beer impuls kunt u contact opnemen met info@beerimpuls.nl of kijken op www.beerimpuls.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*